ŠOK OBRT U SLUČAJU UBISTVA MALE VANJE?! Otac stradale devojčice organizovao otmicu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 11:18

ŠOK OBRT U SLUČAJU UBISTVA MALE VANJE?! Otac stradale devojčice organizovao otmicu?

Da li je ovo moguće?!

Otmicu Vanje Gorčevske (14) organizovao je njen otac, rekao je na konferenciji za medije ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova je u koordinaciji i pod rukovodstvom javnog tužilaštva tokom protekle noći rasvetlilo slučaj, dokazi su obezbeđeni. Nismo došli do ishoda koji smo svi želeli, već su dva lica, maloletnik i lice iz Velesa, koji su sahranjeni jedno u okolini Skoplja, drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u okolini Velesa - rekao je ministar Oliver Spasovski na konferenciji za novinare koja još traje.

- Preduzete mere nisu nas dovele do izvršilaca ovog gnusnog dela. Petoro osoba je osumnjičeno, trojici je određen pritvor, jedno je van zemlje, a otac maloletnice je priveden i saslušan - rekao je Spasovski.

- Motiv je koristoljublje, gde je jedno lice u dogovoru i sa znanjem člana porodice, organizovalo izvršenj dela kako bi se iznudio novacod majke, i kako bi svi imali koristi od toga - dodao je on.

- Starija osoba iz Velesa nema nikakve veze sa maloletnicom, ali mu je zbog povezanosti sa jednim od osumnjičenih oduzeto vozilo, pa je maloletnica odvedena sa ulaza u rezidenciju nakon što je otac prethodno podelio informacije o "vremenu kada je bila sama kod kuće - rekao je Spasovski.

- Glavni organizator i izvršilac koji je 27.11.2023. godine negde oko 11 časova ubio maloletnicu iz pištolja u strahu od dokaza do kojih bi Ministarstvo unutrašnjih poslova moglo doći, počinio je ovaj zločin. Učiniću sve da ovo čudovište dovedem pravdi čim kroči na naše tlo - rekao je Spasovski.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.