ŠOK OBRT U SLUČAJU POLICAJKE! Sumnja se da je odala lokaciju ubici, sada se vratila na posao u Gradačac

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 11:08

ŠOK OBRT U SLUČAJU POLICAJKE! Sumnja se da je odala lokaciju ubici, sada se vratila na posao u Gradačac

Kako je advokat pojasnio, policajka je u vreme zločina bila na godišnjem odmoru u Italiji po ranije utvrđenom rasporedu.

Pripadnica PU Gradačac, za koju se sumnja da je bila u vezi sa ubicom Nerminom Sulejmanovićem, te da je navodno odala lokaciju na kojoj je bila brutalno ubijena Nizama Hećimović, vratila se prekjuče s godišnjeg odmora u Italiji, te obavlja redovne policijske poslove u Gradačcu, potvrdio je advokat Bakir Hećimović iz Tuzle koji zastupa policajku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Katonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona, prema informacijama koje dobijam ja kao branilac, provodi opsežnu istragu u vezi navoda i medijskih natpisa da je moja klijentica bila u vezi s ubicom i odala lokaciju na kojoj se nalazila oštećena Nizama Hećimović i da je ista takođe dojavila da je upravo oštećena prijavila ubicu. Prema dosadašnjem toku istrage, barem ono što je meni poznato, moja branjenica niti je imala vezu s ubicom niti odala lokaciju gdje se nalazi oštećena, niti je prema obimu poslova koje je obavljala to mogla znati niti je znala – kazao je advokat Bakir Hećimović objasnivši da je Selimović radila kao pozornik u PU Gradačac.

Kako je advokat pojasnio, policajka je u vreme zločina bila na godišnjem odmoru u Italiji po ranije utvrđenom rasporedu, te je na portalima videla šta se desilo.

- Moja klijentica je trenirala u teretani gdje je ubica vodio taj fitnes, jer je on bio profesionalni trener. Oni nikakve komunikacije ni veze nisu imali. Ne postoje ni svedoci koji tvrde da je bila s njim u vezi. Osim toga vlasnik teretane u kojoj je ubica radio kao fitnes trener je izjavio da su imali odnos kao i sva druga lica koja dolaze u teretanu. Nema pokazatelja da su imali bilo kakvu vezu - dodao je Hećimović.

Kazao je da je Selimović zatražila zaštititu zbog pretnji ubistvom koje je ovih dana dobijala.

- Ona je tražila zaštitu i jutros su je u njenoj stanici iz tih razloga prebacili u kancelariju radi njene bezbednosti. Inače je radila kao pozornik. To su gnusne poruke koje se šalju, koje sam ja kao njen advokat imao na uvid. Prijavila je svaku tu pretnju tako da su oni jutros već poduzeli neke korake u PU Gradačac uvezi tih pretnji - kazao je advokat Hećimović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DŽENANA SE VRATILA NA POSAO U MUP Ne radi više kao policajka, a evo koje joj je novo radno mesto

Izvor: Blic, 16.Avg.2023

Policajka Dženana S. vratila se iz Italije prekjuče, od kada obavlja redovne poslove u PU Gradačac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.