ŠOK NA SASLUŠANJU Evo šta je rekla majka petoro dece koja je ubila svog muža kod Užica

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 18:01

ŠOK NA SASLUŠANJU Evo šta je rekla majka petoro dece koja je ubila svog muža kod Užica

Žena saslušana zbog sumnje da je nožem ubila supruga, dok meštani iznose šokantne detalje o porodičnom životu.

Žena (37) osumnjičena da je nožem ubila supruga (48) sa kojim ima petoro dece, saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Kako se nezvanično navodi, ona je izjavila da se ne seća momenta ubistva, da joj je taj deo sećanja pomračen.

Naloženo je veštačenje.

Meštani sela Branešci za njega imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo reči hvale, dok za nju kažu da je bila neprijatnija i da često nije bila tu, da je radila na Zlatiboru i da su decu čuvali baba i deda, odnosno, muževljevi roditelji.

- On je radio kao veterinar, obilazio je sve kuće, svi smo ga znali. Bio je divan. Roditelji prosvetni radnici. Njegova majka je čuvala decu, unuke, njegov otac je najstarije vozio stalno u školu, dok je ona terala svoj život. Imali su probleme kao i svaka porodica, to su bile svađe na nivou svađa koje ima svaka porodica, ali da će ovo da se desi niko nije sumnjao. Oni svi žive u jednoj kući, muževljevi roditelji su u prizemlju, oni gore na spratu. Strašno, evo, celo selo je u šoku. Ništa im nije falilo, imali su sve, što se kaže. Jadna ta deca. Ali eto, Bogu hvala barem su njegovi roditelji tu da ih uzmi, da ne idu na usvajanje - kažu za medije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su ženu (37) iz Čajetine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je juče, u porodičnoj kući, nakon verbalne rasprave, nožem ubila svog četrdesetosmogodišnjeg supruga.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužiocu u Užicu.

Podsetimo, kako se saznaje, on je uboden u leđa.

Zločin je prijavljen oko 12 časova.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.