ŠOK NA GRANICI: U sedištu automobila pokušali da sakriju 5 paketa heroina

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 19:16

ŠOK NA GRANICI: U sedištu automobila pokušali da sakriju 5 paketa heroina

Nisu uspeli da prevare carinike.

Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš danas sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 1,6 kilograma heroina u naslonu jednog suvozačkog sedišta automobila "pežo 308" kojim su jedan muškarac i žena putovali iz Preševa ka Beču.

Pokušaj krijumčarenja je otkriven sat vremena iza ponoći, kada je na red za izlaznu kontrolu pristigao "pežo 308".

Međutim, tokom detaljne kontrole, otkriveno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su sakrili pet paketa oblepljenih sivom selotejp trakom, ispunjenih praškastom materijom za koju se osnovano sumnja da je reč o heroinu.

Merenjem otkrivenih paketa, utvrđeno je da se radi o ukupnoj količini od 1.569 grama droge, nakon čega su krijumčareni narkotici zajedno sa putnicima i vozilom predati policiji u dalju nadležnost, saopštila je Uprava carina.

(Srbija Danas/Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.