ŠOK NA GRADINI: Šanel novčanike sakrili u šahti za vodu, roba pronađena u međuzoni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK NA GRADINI: Šanel novčanike sakrili u šahti za vodu, roba pronađena u međuzoni (FOTO)

Ispostavilo se da je reč o robi vrednoj oko 2.000 evra.

Prilikom kontrole međuzone na Gradini, carinski i policijski službenici su u šahtu za vodu pronašli ženske čizme, cipele, novčanike, kutije za veš i zaštitna stakla za mobilne telefone, koje je neko tamo sakrio.

Ispostavilo se da je reč o robi vrednoj oko 2.000 evra, čiji je unos u Republiku Srbiju osporen zbog povrede prava intelektualne svojine, zbog čega je trebalo da bude vraćena u Bugarsku, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Uprava carina.

To se očigledno nije desilo, već je onaj kome je to naloženo iskoristio pogodan trenutak da u šahtu za vodu u međuzoni, koji se nalazi između dva objekta nekadašnjeg "fri šopa" i javnog toaleta sakrije tu robu.

Iz šahta je juče izvađeno preko 600 različitih artikala koji povređuju pravo intelektualne svojine robnih marki "dior", "valentino", "šanel", "luj viton", "fendi", "guči" i drugih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.