ŠOK KEBINA ĆERKA DRUGI DEO: Ako se dosad niste nasmejali, sada ćete!

Izvor: Kurir, 25.Mar.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK KEBINA ĆERKA DRUGI DEO: Ako se dosad niste nasmejali, sada ćete!

Nataša je rešila da javnost obraduje još jednim svojim demo snimkom, ali se ovoga puta radnja, umesto u šumi, dešava na plaži

Nataša Kojić Taša izazvala je lavinu komentara nakon objavljivanja svog prvog demo snimka.

Ona je ovoga puta rešila da snimi i nastavak svog projetka "Grana" na kome ona trči kroz šumu noseći veliku granu. Izbezumljenog izraza lica tumara brdima noseći ogromnu granu sa sobom.

Ovaj video izazvao je mnogo komentara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uglavnom negativnih, ali Nataša "Key", kako samu sebe naziva, kao da ne mari za to. Ona je objavila i nastavak prvog videa "Grana 2", najavljujući svoj projekat koji će prezentovati na jesen 2014. godine.

Kebina ćerka u novom video surfuje, pentra se po stenama, naravno, držeći čuvenu granu u ruci, radi špagu i preskače zidiće.

Pogledajte.

Natašin prvi video, odnosno "Grana 1":

I kompilacija:

NE PROPUSTITE:

DA LI JE ZASLUŽILA VIŠE OD POZADINE: Ovako se Kebina ćerka reklamira u Holivudu

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.