ŠOK ISKAZ OCA UROŠA BLAŽIĆA Jednu stvar ne želi da prizna! Isplivali detalji optužnice: Zaprepastio sam se! Samo je on imao ključeve...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 12:52

ŠOK ISKAZ OCA UROŠA BLAŽIĆA Jednu stvar ne želi da prizna! Isplivali detalji optužnice: "Zaprepastio sam se! Samo je on imao ključeve..."

Radiša Blažić, koji se nalazi na optužnici Višeg javnog tužilaštva u Smederevu zajedno sa svojim sinom Urošem, koji je 4. maja 2023. počinio masakr, ne priznaje krivicu.
Radiša Blažić iz sela Dubona kod Mladenovca, optužen da je sinu Urošu Blažiću (21) obezbedio "kalašnjikov" i pištolj iz kog je on 4. maja 2023. počinio masakr u Duboni i Malom Orašju kod Smedereva, branio se rečima "da to oružje nije njegovo, već da pripada njegovom sinu Urošu".
- Ne znam zašto je moj sin uradio to što je uradio, ali oružje koje je koristio nije moje i ja nisam ni znao da ga on ima - rekao je Radiša na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, koje je podiglo optužnicu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.