ŠOK INFORMACIJA PROCURILA U JAVNOST! Crnogorska policija nabavlja ORUŽJE ZA DEMONSTRACIJE? Evo o čemu je REČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK INFORMACIJA PROCURILA U JAVNOST! Crnogorska policija nabavlja ORUŽJE ZA DEMONSTRACIJE? Evo o čemu je REČ

Od kompanija tražili da im dostave ponude za nekoliko stotina interventnih kompleta.

Uprava policije Crne Gore zatražila je od kompanija koje se bave proizvodnjom vojne i policijske opreme da joj dostave ponude za nekoliko stotina interventnih kompleta za pripadnike policijskih snaga.

Uprava policije Crne Gore, na čijem je čelu Veselin Veljović, koji važi za čoveka od poverenja crnogorskog premijera Duška Markovića, zatražila je od kompanija koje se bave proizvodnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vojne i policijske opreme da joj dostave ponude za nekoliko stotina interventnih kompleta za pripadnike policijskih snaga.

Reč je o nabavci koja bi, ako se realizuje, bila jedna od najvećih tog tipa u našem regionu.

Ono što je intrigantno jeste činjenica da crnogorska policija ovu opremu nabavlja u trenutku kada se desetine hiljada građana širom zemlje okuplja u litijama protestujući protiv kontroverznog Zakona o slobodi veroispovesti, kojim je država sebi dala mogućnost da se upiše kao vlasnik imovine Srpske pravoslavne crkve, uključujući i hramove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.