ŠOK I NEVERICA U BRČKOM! Snažno nevreme protutnjalo Distriktom: Jedna žena poginula, dvadesetoro povređenih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 22:10

ŠOK I NEVERICA U BRČKOM! Snažno nevreme protutnjalo Distriktom: Jedna žena poginula, dvadesetoro povređenih (VIDEO)

Užas u Brčko distriktu.

Jedna žena pognula je večeras u olujnom nevremenu koje je zahvatilo Brčko, a više od 20 osoba zatražilo je lekarsku pomoć, rekao je portparil Javne zdravstvene ustanove Sead Šadić.

Šadić je naveo za Srnu da je služba hitne pomoći imala sedam intervencija i da su u pitanju lake povrede nanesene padom ili udarom tupog predmeta. Hitna pomoć je intervenisala i prilikom jedne saobraćajne nezgode.

Vetar je u Brčkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čupao drveće, lomio grane, oštetio je i nekoliko automobila, a dogodila su se i dva požara, rečeno je u Operativno-komunikacionom centru u distriktu, javila je RTRS.

Aerodrom Banjaluka zatvoren je za saobraćaj, jer je u poslepodnevnim časovima oluja oštetila krov pristanišne zgrade preduzeća „Aerodromi Republike Srpske“, saopšteno je iz ovog preduzeća.

„Usled oluje koja je oko 18 časova pogodila područje „Aerodroma Banjaluka“ pristanišna zgrada je pretrpela veća oštećenja krova, te smo bili prinuđeni da aerodrom zatvorimo za saobraćaj i otkažemo let Memingen-Banjaluka-Memingen avio-kompanije „Rajaner“,navodi se u saopštenju.

Nadležne službe Aerodroma Banjaluka preduzele su moguće privremene mere za saniranje objekta aerodroma, pa je formirana komisija za utvrđivanje nastale štete, javila je RTRS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.