ŠOK I NEVERICA! Kurtijevom teroru nema kraja: Braći pretučenoj u Gračanici određen pritvor od 30 dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2023, 15:35

ŠOK I NEVERICA! Kurtijevom teroru nema kraja: Braći pretučenoj u Gračanici određen pritvor od 30 dana

Slučaj koji je potresao domaću i regionalnu javnost.

Dvojicu mladića, koji su u četrtak uveče pretučeni u Gračanici od strane tzv. kosovske policije, a zatim i privedeni, sud je odredio meru kućnog pritvora od 30 dana.

Advokat Jovana Filipović rekla je za Kosovo onlajn da će podneti žalbu Apelacionom sudu na pomenutu odluku.

- Danas smo imali ročište pred Osnovnim sudom u Prištini, ogranak u Gračanici, koji je nadležan u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovom slučaju. Ročište je bilo pod zahtevom za određivanje prtvora koji je podnet od strane Osnovnog tužilaštva u Prištini. Nakon održanog ročišta sud je doneo odluku da se mladićima odredi kućni pritvor u trajanju od 30 dana - objasnila je Filipović.

Dvojicu srpskih mladića, naočigled slučajnih prolaznika, tzv. Kosovska policija je pretukla u četvrtak u centru Gračanice zato što su zatražili da se policijska kazna za saobraćajni prekršaj napiše na srpskom jeziku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.