Izvor: B92, 19.Sep.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP: MILOSEVIC U SREDU U BERANAMA

Poslanik Socijalisticke narodne partije u crnogorskom parlamentu Petar Samardzic najavio je da ce, u sredu, centralnom promotivnom skupu te partije u Beranama prisustvovati i predsjednik SRJ Slobodan Milosevic, javlja dopisnik Radija B2-92 iz Podgorice.

"SNP naglasava da predsjednik Milosevic u Crnu Goru dolazi kao svoj na svoje i medju svoje, i kao osvjedoceni prijatelj Crne Gore i crnogorskog naroda. Neka je dobrodosao u Crnu Goru, u Berane, Medju Vasojevice, koji su bili i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostali simbol neraskidive veze Crne Gore i Srbije, i medju casne i cestite gradjane koji su uvijek znali i znaju da prepoznaju iskrene i prave prijatelje", rekao je Samardzic.

U izjavi za javnost Samardzic je pozvao sve ljude dobre volje da prisustvuju ovom skupu i "podijele radost medjusobnog druzenja i jacanje bratskih veza Crne Gore i Srbije".

"Posebno pozivamo sve one koji sumnjaju u nase politicke poruke i uvjerenja u ravnopravnosti Crne Gore u federaciji da se neposredno uvjere kako je nas predsjednicki kandidat, sadasnji i buduci predsjednik SRJ, Slobodan Milosevic, najbolja i najcvrsca garancija ocuvanja i jacanja Jugoslavije a time i ravnopravnosti svih jugoslovenskih gradjana", rekao je Samardzic dodajuci da ce centralni promotoivni skup SNP-a u Beranama poceti u 13 casova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.