SNIMLJEN LOPOV KOJI HARA NA NOVOM BEOGRADU: Šetka se po zgradama i gleda samo jednu određenu stvar (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 11:26

SNIMLJEN LOPOV KOJI HARA NA NOVOM BEOGRADU: Šetka se po zgradama i gleda samo jednu određenu stvar (VIDEO)

Sigurnosne kamere u jednoj zgradi su snimile lopova na delu.

Snimak sa jedne sigurnosne kamere koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje lopova koji već neko vreme "operiše" na Novom Beogradu.

U pitanju je bio Blok 65 i kompleks zgrada “Elixir Garden”.

Na snimku se vidi mladić u svojim dvadesetim godinama koji je na sebi imao tamno plave pantalone, duksericu, zeleni kaput i „Nike TN“ crne patike sa žutim linijama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Šetao se po spratovima i gledao je prvenstveno da li neko živi u okolini i da li je ostavio nešto ispred vrata (biciklo, trotinet, itd) - piše u objašnjenju snimka.

- Ušao je iz garaže (-1 sprat, prošao pored rampe) i ušao kroz požarna vrata. Apelujem za stanare NBGD-a, specifično nova naselja: Elixir Garden, Exing Homes, Zepterra, West 65 i Airport City, da obrate pažnju na lopova (ili lopove) i da ne ostavljaju stvari.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Slučaj je, kako dalje stoji u objašnjenju, prijavljen policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.