SNIMAO KAKO ZLOSTAVLJA BEBU: A onda je uradio nešto još groznije, sada mnogi misle kako je DOBIO MALU KAZNU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2023, 20:50

SNIMAO KAKO ZLOSTAVLJA BEBU: A onda je uradio nešto još groznije, sada mnogi misle kako je DOBIO MALU KAZNU

Čak se i hvalio drugim pedofilima.

Pomoćnik u nastavi koji se snimao i fotografisao kako seksualno zlostavlja bebu, pre nego što je te snimke podelio na internetu s drugim pedofilima, osuđen je na 24 godine zatvora.

Tomi Alington (25) je kontinuirano polno zlostavljao bebu, rekli su tužioci na sudu u Velsu, pišu mediji.

Policija je saznala za slučaj kada je primila obaveštajne informacije o neprimerenim fotografijama na Instagramu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zatim je pronašla Alingtonov tajni telefon koji je bio skriven na tavanu.

Alington je skinuo više od 1.500 fotografija seksualnog zlostavljanje dece, od kojih su 252 spadale u kategoriju A, što znači da prikazuju najekstremnije vrste zlostavljanja.

Zlostavljač je takođe snimio vlastite videozapise i fotografije, što je omogućilo detektivima da identifikuju malog dečaka kojem je naneta šteta. Detektivi su otkrili da je Alington na internetu objavio slike na kojima zlostavlja svoju malu žrtvu, hvaleći se pritom pedofilima.

U nekim od uznemirujućih razgovora, Alington i njegovi kontakti raspravljali su o prednostima zlostavljanja dece dok su još bebe jer ne mogu ništa da kažu niti ikome objasne šta im se događa.

Detektivi su identifikovali dečaka i kontaktirali njegove roditelje. Majka je na fotografijama i video snimcima prepoznala svog sina.

Sud je Alingtonu izrekao je produženu kaznu zatvora zbog rizika koji on predstavlja za decu.

Alington se prethodno izjasnio krivim za 17 tačaka optužnice za silovanje dece, seksualni napad, navođenje deteta na seksualnu aktivnost, posedovanje nepristojnih slika dece, distribuciju neprimerenih fotografija dece i posedovanje neprimerenih fotografija. Ova krivična dela nisu bila povezana s njegovim radom u školi.

Ranije nije bio osuđivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.