SNIMAK POLITIČARKE SNEŽANE U IZAZOVNOM KUPAĆEM ZAPALIO BALKAN: Sada se oglasila i ima važnu poruku za sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 12:31

SNIMAK POLITIČARKE SNEŽANE U IZAZOVNOM KUPAĆEM ZAPALIO BALKAN: Sada se oglasila i ima važnu poruku za sve (VIDEO)

Prijatno je iznenađena što je snimak objavljen na dosta portala.

Snežana Ružičić, načelnica Jezera je izazvala veliku pažnju videom na Instagramu, a sada je progovorila o snimku koji je "zapalio" region.

Podsećamo, ona je na Instagramu objavila video na kojem se vidi kako u kupaćem kostimu, ogrnuta mantilom, šeta kroz hotel, prenosi Srpskainfo.

Kako kaže, prijatno je iznenađenja što je snimak objavljen na dosta portala.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by snježa (@snezanaruzicic)

- Ja sam postavila video, gde u dugim ogrtačem i kupaćem, izlazim na plažu u Neumu. Ćerka je autor tog videa. Tamo smo bili na forumu, tako da smo slobodno vreme iskoristili da se okupamo. Snimak je izašao na portalima. To je preuzeto sa mog Instagram profila. Ja sam već dala izjavu da sam ja žena od krvi i mesa, senzibilna žena, žena koja smatra da samo ženstvena žena može da bude kvalitetna u svim profesijama i oblastima, a onda i u privatnom životu. Prijatno sam iznenađena da je toliko portala prenelo takvu vest - istakla je Snežana Ružičić, piše ATV.

Načelnica Jezera se osvrnula i na komentare koji su se pojavili na društvenim mrežama.

A post shared by snježa (@snezanaruzicic)

- Svako ima pravo na mišljenje i na odnos prema nečemu. Ja se, iskreno, ne bavim puno komentarima. Ono što ja postavim i objavim, smatram da je to umjesno – dodala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.