SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE USIJAO INTERNET: Čovek se odbranio na neverovatan način, pobegli su glavom bez obzira (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 21:07

SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE USIJAO INTERNET: Čovek se odbranio na neverovatan način, pobegli su glavom bez obzira (VIDEO)

Muškarac je punio rezervoar svog automobila kada se pojavio kombi iz koga su iskočila tri maskirana pljačkaša

Snimak pokušaja pljačke na benzinskoj pumpi, navodno u Čileu, postao je hit na društvenim mrežama zbog nesvakidašnje reakcije muškarca koji je točio gorivo.

Kao što se može videti, on je punio rezervoar svog automobila kada se pojavio kombi iz koga su iskočila tri maskirana pljačkaša.

Ipak, muškarac je brzo shvatio šta su naumili, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa brže-bolje počeo da ih poliva benzinom.

Veoma brzo su se razbežali.

U komentarima na društvenim mrežama veliki broj korisnika je rekao da je prskanje benzinom bilo "slanje poruke" lopovima, a ne nanošenje štete.

Iako se ne zna tačno gde se incident odigrao, pretpostavlja se da se radi o Čileu, a šta se dogodilo posle pokušaja pljačke, još se ne zna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.