SNIMAK OD KOGA ĆETE SE NAJEŽITI: Radnici fabrike zabeležili stravične scene nevremena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 22:53

SNIMAK OD KOGA ĆETE SE NAJEŽITI: Radnici fabrike zabeležili stravične scene nevremena (VIDEO)

Ovako nešto dugo nije viđeno, a sada je zabeleženo u Alabami

Veliko nevreme pogodilo je američku saveznu državu Alabamu, a na snimku koji je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama mogu se videti zaista zastrašujući prizori.

Snimak je po svemu sudeći nastao u jednoj lokalnoj fabrici, a radnici koji su ga i zabeležili, u neverici su posmatrali kako oluja besni napolju. Sve je bilo crno, nije se znalo da li pada kiša, da li samo duva vetar i nosi sve pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sobom, da li je to tornado, a iako su u ovim krajevima oluje veoma česte nikome od prisutnih posmatrača nije bilo prijatno da gleda ovaj prizor i iščekuje završetak oluje.

Tokom prethodnih dana u Alabami su na snazi crveni meteoalarmi zbog izuzetno visokih temperatura, a ni nevreme ne zaobilazi ove krajeve. Naime, iako su ekstremno visoke temperature, oluje su veoma česte, jake i kratke, a nakon njih ponovo grane sunce, dok temperatura nije ništa manja, te tako ne iznenađuje i ovaj snimak. Tokom juna meseca zabeležene su veoma često oluje poput ove, a poneke od njih pretile su i da preratu u tornado i odnesu sve pred sobom.

Svakako ne biste želeli da se nađete usred ovakvog nevremena na otvorenom, zar ne?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.