SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Žena se popela na sims nebodera u Beogradu da bi oprala prozore?! Šeta po ivici 11. sprata (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 14:49

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Žena se popela na sims nebodera u Beogradu da bi oprala prozore?! Šeta po ivici 11. sprata (VIDEO)

Zastrašujući snimak prikazuje kako žena pere prozore, bez ikakve zaštite.

Na popularnoj Instagram stranici „serbialive_beograd“ objavljen je zastrašujući snimak iz Beograda na vodi, na kom se vidi žena kako pere prozore, bez ikakve zaštite.

Neretko nas razne scene dovedu do stanja šoka, ali ova danas je posebna priča i dolazi nam iz Beograda, tačnije elitnog naselja, Beograd na vodi.

Na Instagram stranici Serbia live Beograd pojavio se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak žene koja pere prozore.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Tu ništa ne bi bilo čudno, da žena nije izašla na spoljni sims, koji nema zaštitnu ogadu.

Ovim putem apelujemo na ljude da obrate pažnju šta rade, jer jedan pogrešan korak vas može koštati života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.