SNIMA SE FILM O KAŠOGIJU: Poznati američki glumac viđen u Istanbulu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMA SE FILM O KAŠOGIJU: Poznati američki glumac viđen u Istanbulu!

Američki glumac Šon Pen danas je viđen u Istanbulu, gde priprema dokumentarni film o saudijskom novinaru Džamalu Kašogiju, ubijenom pre dva meseca u saudijskom konzulatu u Istanbulu.

Turska državna agencija Anadolija navodi da je Pen, dobitnik dva Oskara, došao pred saudijski konzulat gde je njegova ekipa snimala. Njegova ekipa brojala je desetak ljudi, uključujući telohranitelje.

Angažovani glumac (58) je poznat po svojim političkim stavovima i debatama u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SAD, ali i šire. Tako je 2015. s glumicom Kejt del Kastiljo snimio razgovor s meksičkim narkodilerom Hoakinom "El Čapo" Guzmanom, koji je tada bio u bekstvu.

BONUS VIDEO: Cela Srbija deli scenu iz Kliničkog centra: Pogledajte U ČEMU je doktorka došla da operiše pacijenta

Pen je dva puta dobio Oskara za najboljeg glumca, 2004. za ulogu u "Mističnoj reci" i 2009. za film "Milk" o lokalnom većniku iz San Franciska koji se javno deklarisao kao homoseksualac, a ubijen je 70-ih godina prošlog stoleća.

Kašogi, kolumnista "Vašington posta", koji je kritikovao saudijsku vladu, ubijen je 2. oktobra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šon Pen radi dokumentarac o Kašogiju u Istanbulu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2018

ISTANBUL - Američki glumac Šon Pen danas je viđen u Istanbulu, gdje priprema dokumentarni film o saudijskom novinaru Džamalu Kašogiju, ubijenom prije dva mjeseca u saudijskom konzulatu u Istanbulu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.