SNEG POKIDAO DALEKOVOD

Izvor: Kurir, 27.Jan.2012, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNEG POKIDAO DALEKOVOD

Oko 1.600 stanovnika na području Bajine Bašte i Tare oko Zaovinskog jezera su bez struje zbog kvara na dalekovodu

UŽICE - Već treći dan 1.300 potrošača na području Bajine Bašte i 300 na području Tare oko Zaovinskog jezera su bez struje zbog kvara na dalekovodu i nemogućnosti ekipa Elektrodistribucije da priđe objektima usled velikih snežnih nanosa, izjavio je Dušan Šunjevarić iz Elektrodistribucije Užice.

Treći dan bez električne energije je i veći >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << broj meštana na području Kadinjače, Jelove Gore, Kostojevića, Zaglavka, Pilice, Okletca u dolini Drine.

Od juče ujutro, prema rečima Šunjevarića ,bez struje je i 800 potrošača u opštinama Nova Varoš i Prijepolje.

Putevi su u ovim krajevima, uglavnom, neprohodni, pa je ekipama otežan prilaz objektima ,što otežava brže otklanjanje kvarova,kazao je Šunjevarić.

Na području Užica još su neprohodni putevi Ponikve-Kadinjača zbog vetra koji je stvorio smetove do dva metra i put Malića brdo-Brana Vrutci.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.