SNAŽNA EKSPLOZIJA U NOVOM SADU: Raznet auto u kom je bio Slobodan Milutinović Snajper

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNAŽNA EKSPLOZIJA U NOVOM SADU: Raznet auto u kom je bio Slobodan Milutinović Snajper

Eksplozija u Novom Sadu.

Džip je eksplodirao oko 19 sati u Puškinovoj ulici u Novom Sadu, nedaleko od Limanske pijace.

Večeras je u Novom sadu eksplodirao automobil Slobodana Milutinovića zvanog Snajper.

Milutinović se u trenutku ekspolozije nalazio u autu, ali je srećom prošao sa lakšim povredama nogu. Auto je gotovo potpuno uništen.

Pre 15 minuta eksplodirla bomba u NS na Grbavici pic.twitter.com/HNmT0m6FO5

— Србин bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << granica🇷🇸 (@neograniceni) February 12, 2020

Slobodan Milutinović, zvani Snajper je odranije poznat policiji, a navodno je osuđivan zbog trgovine narkoticima i napada na policajca. Takođe, ovo je treći put da je Milutinoviću zapaljen automobil, prethodno mu je u novembru 2013. uništen džip "mercedes", a onda  2018. godine zapaljen džip marke "volvo XC 90".

Eksplozivna naprava bila je podmetnuta ispod vozila koje se nalazilo na uglu ulice Alekse Šantića i Puškinove u Novom sadu. Policija je naterenu i vrši uviđaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.