SMRTONOSNI VIRUS STIGAO U ČIKAGO: Potvrđen drugi slučaj zaraze u SAD (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRTONOSNI VIRUS STIGAO U ČIKAGO: Potvrđen drugi slučaj zaraze u SAD (VIDEO)

Pacijent je 60-godišnja žena.

Drugi slučaj smrtonosnog koronavirusa potvrđen je u SAD i to u Čikagu, kažu zdravstveni zvaničnici. U petak je Centar za kontrolu i prevenciju bolesti objavio da je pacijent 60-godišnja žena koja je krajem decembra otputovala u Vuhan u Kini, odakle potiče virus.

Na međunarodni aerodrom "O'Her" stigla je 13. januara, što znači da je prošlo 11 dana od njenog povratka u SAD.

Zdravstveni zvaničnici kažu da izgleda da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je žena dobro i u stabilnom stanju.

Nakon saopštenja o zaraženoj putnici, najavljeno je da će i na aerodromu "O'Her" testirati putnike koji putuju iz Kine pomoću termometra i medicinske opreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ALARMANTNO: Potvrđen drugi slučaj koronavirusa u Americi, za još 50 se sumnja

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2020

Sjedinjene Američke Države potvrdile su danas drugi slučaj koronavirusa na teritoriji te zemlje Sjedinjene Američke Države potvrdile su danas drugi slučaj koronavirusa na teritoriji te zemlje.Kako prenosi AFP, osim dva potvrđena slučaja, za još 50 se sumnja da su zaraženi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.