SMRTONOSNI-SELFI-Bracni-par-pao-sa-litice-dok-se-slikao-pred-svojom-decom

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRTONOSNI-SELFI-Bracni-par-pao-sa-litice-dok-se-slikao-pred-svojom-decom

Poljski par je poginuo na jednom od najlepših mesta u Portugaliji, a njihova deca su gledala kako roditelji padaju sa litice visoke 80 metara.

Ceo svet je poludeo za selfijima, a pravljenje jedne takve fotografije koštalo je života bračni par iz Poljske koji se odmarao u Portugaliji. Oni su pali preko ivice dok su stajali na litici Kabo da Roka, pokušavajući da naprave idealan selfi.

Poljski par je pao sa litice koja je visoka 80 metara, na zapadnoj obali >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Portugala, a njihova deca su uživo gledala tragični događaj.

Zbog loših vremenskih uslova na Atlanskom okeanu, u subotu je potraga za telima obustavljena. Portugalske vlasti istražuju slučaj, ali veruju da je par želeo da napravi selfi fotografiju kada je doživeo nesreću.

U nedelju su spasioci došli do tela ovog para. Deca su trenutno u poljskoj ambasadi gde se o njima brinu diplomate, i trenutno su veoma istraumatizovana i viđaju se sa psihijatrom.

Kabo da Roka je popularna destinacija za turiste u ovom delu Portugala i predstavlja najzapadniji deo kontinentalne Evrope.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.