SMRT KAKVA SE NE VIĐA ČESTO: Aleksandar upucao jelena u lovu, u sledećem trenutku OSTAO MRTAV

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT KAKVA SE NE VIĐA ČESTO: Aleksandar upucao jelena u lovu, u sledećem trenutku OSTAO MRTAV

Uspeo da se javi porodici koja je pozvala Hitnu pomoć.

Lovac iz Arkansasa, Tomas Aleksandar (66), stradao je u bizarnoj nesreći kada ga je napao jelen koga je prethodno pogodio metkom.

- Ovo je jedna od čudnijih stvari koje sam video, a radim u komisiji za divlje životinje 20 godina - rekao je Kit Stivens, šef za komunikacije agencije u Springfildu, Misuri.

Aleksandar je pogodio jelena tokom lova u Jelvilu u Arkansasu.

- Ne znam koliko dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga je ostavio da leži tamo, ali je otišao da proveri da li je jelen zaista mrtav. Jelen je ustao, a on je zadobio nekoliko ubodnih rana na telu - dodao je Stivens.

Iako je bio sam, Aleksandar je uspeo da se javi porodici koja je pozvala Hitnu pomoć. Preminuo je kasnije u bolnici. Nije jasno da li je umro zbog ubodnih radna.

- Neće biti autopsije pa možda nikada nećemo ni saznati šta se tačno dogodilo - rekao je Stivens.

Lovcima se savetuje da kad obore jelena sačekaju oko 30 minuta kako bi bili sigurni da se neće pomeriti kad mu priđu.

BONUS VIDEO: Ljudi kažu da su ovo NAJSREĆNIJE zemlje za život

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.