SMRSALA 15 KILA Evo kako se Goga Sekulic istopila

Izvor: medio.rs, 02.Avg.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRSALA 15 KILA Evo kako se Goga Sekulic istopila

Pevačica je nedavno boravila u Italiji, gde je sa suprugom Urošem ujutro i uveče imala treninge, dok je danju uživala na plažama

Goga Sekulić (40) poslednjih meseci intenzivno radi na novim pesmama, ali i na svojoj figuri, a u ovoj drugoj misiji uspešno joj je pomogao suprug Uroš Domanović (25), uz čiju je stručnu pomoć za kratko vreme uspela da smrša čak 15 kilograma.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ako je suditi po Goginim fotkama sa zajedničkog odmora >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u Italiji, rezultati su više nego očigledni. Goga sad izgleda kao bomba.

- Uspela sam jer imam najboljeg muža na svetu. On sad vodi računa o mom izgledu. Sa treninzima smo počeli pre nego što smo otišli na odmor u Italiju. Uroš mi je napravio program kojeg sam se pridržavala. Ujutro i uveče smo naporno trenirali, a i danju se nisam samo izležavala na plaži već sam mnogo plivala. Baš sam zadovoljna - kaže ona i naglašava da je promenila i način ishrane.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Više ne jede brzu hranu, pogotovo posle nastupa.

- Od tih gluposti sam se i gojila. Ali neću se na ovome zaustaviti. Cilj mi je da skinem bar još tri kilograma kako bih vratila devojačku liniju - optimistički je raspoložena Sekulićeva, koja se posle italijanskog odmora vratila u Švajcarsku, gde priprema materijal za nove singlove.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.