SMENA: U Srbiju se vratilo 142 naših ljudi, a iz Srbije otputovalo 153 strana državljana

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMENA: U Srbiju se vratilo 142 naših ljudi, a iz Srbije otputovalo 153 strana državljana

Avionom, koji je sleteo nešto posle 18.30a beogradski aerodrom "Nikola Tesla", iz Stokholma je došlo 75 putnika, a iz Brisela njih 67.

Avion Er Srbije A320 vratio se danas u Beograd sa ukupno 142 putnika iz Stokholma i Brisela.

Tim avionom je jutros iz Srbije otputovalo 153 stranih državljana.

Podsetimo, na beogradski aerodrom od proglašenja pandemije sletelo je više avion koji su dovezli 111 naših državljana među kojima je bila i jedna beba iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Larnake i Soluna.

Takođe su pristigli i naši građani iz Turske, i iz drugih krajeva sveta, kao po obećanju, svako ko je bio dostupan, nije bio zaboravljen.

Naši građani iz Berlina i Frankfurta takođe su se vratili u Srbiju oko 170 njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Avion Er Srbije sleteo na beogradski aerodrom: Vratilo se 142 naših građana iz Stokholma i Brisela

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2020

Avionom, koji je sleteo nešto posle 18.30 na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", iz Stokholma je došlo 75 putnika, a iz Brisela njih 67 BEOGRAD - Avion Er Srbije A320 vratio se danas u Beograd sa ukupno 142 putnika iz Stokholma i Brisela, rečeno je Tanjugu u srpskoj aviokompaniji.Avionom,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.