ŠMEKERSKI NEMA ŠTA Džoni Dep prepravio tetovažu posvećenu Amber

Izvor: Blic, 02.Jul.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŠMEKERSKI" NEMA ŠTA Džoni Dep prepravio tetovažu posvećenu Amber

Holivudski glumac Džoni Dep do sada se uzdržavao da javno kaže šta misli o, uskoro bivšoj supruzi Amber Herd, ali gest koji je nedavno napravio govori više od hiljadu reči.

Naime, kako prenosi "Gossip Cop" Dep je nedavno prepravio tetovažu, koju je na vrhuncu ljubavi sa Amberovoj, uradio njoj u čast. Glumac je na desnoj šaci imao istetoviranu reč "slim", što je bio nadimak koji je supruzi dao Dep, a spornu tetovažu nedavno je prepravio u "scum", što u prevodu na srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jezik znači "ološ".

Inače, ovo nije prvi put da holivudski glumac tetovaže posvećuje ženama sa kojima je u vezi. Tako je dok je bio u vezi sa glumicom Vinonom Rajder, istetovirao natpis "Vinona zauvek" da bi nakon bolnog raskida tetovažu prepravio u "Vino zauvek".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džoni Dep prepravio tetovažu posvećenu Amber Heard

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2016, 12:19

Iako je svima jasno da je gotovo između Džona Depa i Amber Heard, glumac se dodatno pobrinuo izbrisati sve povezano s bivšom suprugom...Očekivano, na red su došle i tetovaže...Na početku njihove veze, Dep je na desnoj šaci istetovirao nadimak "slim" (mršavica) koji joj je dao, ali nakon što...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.