SMEJALA SE I PREVRTALA OČIMA DOK SE GOVORILO O MONSTRUOZNIM UBISTVIMA: Ponašanje Miljkovićeve žene u sudnici krajnje neprimereno

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 06:52

SMEJALA SE I PREVRTALA OČIMA DOK SE GOVORILO O MONSTRUOZNIM UBISTVIMA: Ponašanje Miljkovićeve žene u sudnici krajnje neprimereno

Dovođena je u vezu sa Lazarom Vukićevićem, muškarcem koji je završio u kući u Ritopeku

Supruga Marka Miljkovića Tanja Miljković u ponedeljak je prvi put prisustvovala suđenju kriminalnog klana koji je njen suprug vodio sa Veljkom Belivukom, a u sredu se ponovo pojavila u sudu. Njeno ponašanje dok se govorilo o žrtvama klana nije ostalo neprimećeno.

Tanja Miljković dosad nije pratila suđenje iz publike, ali je dolazila u pritvorsku jedinicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Specijalnog suda kako bi posetila supruga, a poslednji put je u javnosti viđena 9. decembra prošle godine, kada je bila privedena da je sa suprugom Veljka Belivuka prala novac za kriminalnu grupu. Taj postupak protiv njih i dalje je u toku.

S obzirom na to za kakva se dela sudi klanu Belivuk-Miljković, ponašanje Miljkovićeve supruge u sudnici bilo je neprimereno. Ona se, oba puta kada je došla u sudnicu, pozdravljala sa optuženima, raspitivala se gde sedi Miljković kako bi sela blizu, a njih dvoje su slali jedno drugom poljupce.

Tanja Miljković se u ponedeljak smejala u sudnici, kada je okrivljeni saradnik Nikola Spasojević govorio o načinu na koja su uklanjana tela ubijenih, o tome da je Miljković želeo da mu pokloni "golf", ali i kada je naveo da će da priča o ubistvu Kiće Markovića.

Njoj je smešna bila i priča o kući u Ritopeku, njenoj skrivenoj prostoriji i onome što se unitra dešavalo. Ozbiljno i zbunjeno izgledala je kada je okrivljeni saradnik govorio o ubistvu Aleksandra Gligorijevića Pukija.

Miljkovićeva supruga je imala ozbiljan izraz lica kada je za sudsku govornicu izašao okrivljeni saradnik Nikola Spasojević, dok se smejala kada je za njim izašao Marko Miljković, koji ga je ispitivao.

Kada su u pitanju njene reakcije na suđenju koje je održano u sredu, ono je prošlo u negodovanju, prevrtanju očima i odmahivanju rukama. Takve reakcije imala je kada je Spasojević govorio o tome da je u skrivenoj prostoriji u Ritopeku, koju su članovi grupe nazivali klanica, video mnogo krvi.

Ona se cinično smejala tokom Spasojevićevih tvrdnji da je bio u strahu za sopstveni život i da je taj strah bio konstantan.

- Da sam odbio vaše naredbe bio bih negde u Dunavu. Pojele bi me ribe do sada - rekao je Spasojević na Miljkovićevo pitanje šta bi mu se to dogodilo, a ta izjava je kod Tanje Miljković izazvala osmeh.

Ona nije krila da ne odobrava ništa što izjavljuje okrivljeni saradnik, a na detaljne opise mučenja Gorana Mihajlovića sve vreme je prevrtala očima.

- I dalje se sećam mirisa spaljenog tela - rekao je Spasojević, na šta je Tanja Miljković glasno uzdahnula, podigla ruke i napravila grimasu.

Podsetimo, protiv Tanje Miljković je pokrenuta i finansijska istraga, zbog sumnje da je sa suprugom Markom Miljkovićem prala novac, zbog čega je u decembru 2021. privođena.

Prema nezvaničnim navodima, dovođena je u vezu sa Lazarom Vukićevićem, muškarcem koji je završio u kući u Ritopeku. Pričalo se da je nekada bila u vezi za Vukićevićem i da je jedan od razloga zbog kojih je on svirepo mučen, pa ubijen, upravo to.

Sve vesti sa suđenja pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.