Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 10:34

SMEDEREVSKA PALANKA ZAVIJENA U CRNO: Ovo je mladi fudbaler koji je poginuo na licu mesta u jezivoj nesreći

U pitanju je bio direktan sudar jer je tinejdžer prelazio u traku kojom je išao "fijat"

Tinejdžer (18) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 11.20 sati dogodila na izlazu iz Smederevske Palanke, krenuo je iz kuće svog strica da pomogne dedi na selu.

Naime, on je imao probnu vozačku dozvolu, a najverovatnije je izgubio kontrolu nad svojim "sitroenom" i sudario se sa automobilom "fijat stilo" u kom su bili otac i sin.

. On je preminuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na licu mesta.

Muškarac (48) koji je bio za volanom "fijata" je teško povređen, dok je njegov sin pretrpeo lakše telesne povrede. Oni su prevezeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci.

- On je bio kod svog strica ovde u Palanci i rekao mu je da ide do dede na selo nešto da mu pomogne, ali kod dede se nikada nije pojavio. Tada smo čuli šta se desilo i odmah shvatili o kome je reč. Porodica je slomljena - rekao je ranije komšija.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prema njegovim rečima, cela nesreća je misterija jer je muškarac potpuno izgubio kontroli nad vozilom, a nije udario ni u bankinu, niti je utvrđeno da mu je nešto na putu smetalo.

- Muškarac koji je išao u suprotnom smeru je kočio sigurno 100 metara, verovatno je mislio da će se mladić vratiti u svoju traku, ali je došlo do direktnog sudara i on je preminuo na mestu - kaže komšija.

Kako piše SPORT 026 nastaradali je bio mlad, talentovan fudbaler, a izgrao je za Partenon i Jasenicu.

Sa nepunih osamnaest godina, bio je izuzetno perspektivan i kvalitetan sportista, omiljen među saigračima i trenerima, koji su isticali njegovo ponašanje za primer, vaspitanje, dobrotu i drugarstvo. Tek je trebalo da pokaže sve svoje vrline i postane uspešan čovek i sportista.

Igrao je fudbal za Jasenicu 2017 u mlađim kategorijama, bio jedan od stožera ekipe u Podunavskoj okružnoj ligi omladinaca, a od decembra prošle godine je registrovan i za KMF Partenon, kao član tima u Futsal ligi Zapadne Srbije. I tu je ostavio dubok trag.

Velika tragedija je duboko potresla sportsku Smederevsku Palanku, ostaće upamćen kao mlad čovek, fudbaler i futsaler za primer i zauvek u sećanju njegovih drugova, saigrača, trenera i čitave gradske javnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.