SMEDEREVO BEZ VODE, NORMALIZACIJA TEK VEČERAS

Izvor: Kurir, 15.Okt.2011, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEDEREVO BEZ VODE, NORMALIZACIJA TEK VEČERAS

SMEDEREVO - Skoro celo Smederevo i dva sela ostali su pre podne bez vode za piće zbog remonta koji sprovode Elektrodistribucija i Vodovod.

Redovan godišnji remont svojih trafo-stanica u industrijskoj zoni obavlja elektrodistributivno preduzeće Elektromorava, a kako bez struje ostaje i Fabrika vode, Vodovod će to vreme iskoristiti za zamenu ventila na ulazu u Fabriku vode.

Potpuna normalizacija snabdevanja se očekuje oko 20 časova, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uz preporuku da se u slučaju pojave zamućenosti manjeg ili većeg intenziteta ispusti voda kroz slavine za hladnu vodu do izbistrivanja.

Sem vizuelno uočene neispravnosti, svi ostali parametri ispravnosti vode biće u skladu sa potrebnim kvalitetom, navode u smederevskom Vodovodu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.