SLUČAJ MARJANOVIĆ: Zašto policija i Tužilaštvo prave pauzu u saslušanju svedoka?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2017, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ MARJANOVIĆ: Zašto policija i Tužilaštvo prave pauzu u saslušanju svedoka?

Cela Srbija očekuje razrešenje zločina

Policija i Tužilaštvo koji nastavljaju istragu u slučaju ubistva Jelene Marjanović, na tragu su svedoku koji do sada nije bio saslušan, a čije reči, kako se nezvanično saznaje, možda mogu da sruše alibi Zorana Marjanovića.

- U pitanju je stanovnik Borče koji dosta vremena provodi na nasipu i oko njega, iz zdravstvenih razloga. To je čovek koji je u aprilu 2016. godine, kada se dogodio zločin, skoro svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prolazio Crvenkom. Navodno, uz njegovu pomoć, policija i tužilaštvo mogu tačno da rekonstruišu gde se ko od aktera ovog tragičnog događaja nalazio kobnog dana. Ono što je takođe bitno jeste to što on može da kaže ko je i kada dolazio na nasip i posle, ali i danima pre ubistva - rekao je izvor blizak istrazi.

Pročitajte i:

Uz iskaz ovog svedoka, ali i prostorno i vremensko veštačenje mobilnih telefona, među kojima je telefon koji je Jelena Marjanović koristila, a koji članovi porodice nisu odmah prijavili policiji - Zoranov alibi može da se dovede u pitanje.

Podsećamo, Zoran Marjanović se nalazi u pritvoru od 15. septembra i od tada se nalazi u pritvoru.

►Više fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.