SLOVENIJA U KANDŽAMA KORONE: 2.488 novih slučajeva, večeras se odlučuje o produžavanju mera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 13:06

SLOVENIJA U KANDŽAMA KORONE: 2.488 novih slučajeva, večeras se odlučuje o produžavanju mera!

Direktori ustanova predlagali da se produže jesenji praznici

U Sloveniji je u poslednja 24 sata registrovano 2.488 novozaraženih korona virusom, što je 34,55 odsto testranih, a osam osoba je preminulo, saopšteno je na konferenciji za novinare Ministarstva zdravlja.

Hospitalizovano je 660 pacijenata s kovidom-19, od kojih se 109 leči na intenzivnoj nezi, prenela je RTC Slovenija.

U utorak je u Sloveniji prvi put zabeleženo više od 2.000 obolelih u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danu, a večeras će vlada, uz konsutacije sa savetodavnom grupom, odlučiti o produžavanju preventivnih mera.

Veliko pitanje ostaje šta će biti sa školama i vrtićima, piše RTV SLO, ističući da su direktori tih ustanova predlagali da se produže jesenji praznici, a propušteni časovi bi bili nadokađivani subotom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.