SLOVENCI SE I DALJE BORE SA KORONOM: Registrovano  još 16 novozaraženih

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 12:17

SLOVENCI SE I DALJE BORE SA KORONOM: Registrovano još 16 novozaraženih

Vlada je najavila striktnije kontrole na granici sa Hrvatskom.

U Sloveniji je u protekla 24 sata testirano 1.274 osoba, od kojih je 16 bilo pozitivno na korona virus.

Jedna novoobolela osoba je hoispitalizovana, navodi agencija STA. Od početka pandemije u Sloveniji je ukupno zaraženo 1.649 osoba, a preminulo je 111.

Prateći nove slučajeve proteklih nedelja, videlo se da je većina uvezena iz inostranstva, pa su slovenačke vlasti pre nekoliko dana odlučile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sa zelene liste uklone Hrvatsku, Francusku i Češku, kao zemlje koje više epidemiološki nisu bezbedne.

Vlada je takođe najavila striktnije kontrole na granici sa Hrvatskom, kako bi i na taj način osigurala sprovođenje preventivnih mera s ciljem suzbijanja širenja virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.