SLOVENAČKI GENI I ALBANSKA PLASTIKA Melanijini sunarodnici ismejali prvu damu

Izvor: Blic, 08.Feb.2017, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SLOVENAČKI GENI I ALBANSKA PLASTIKA" Melanijini sunarodnici ismejali prvu damu

Nakon što su u jednoj holandskoj humorističnoj emisiji napravili šaljivu video poruku upućenu predsedniku SAD Donaldu Trampu, slični snimci pojavili su se i u drugim zemljama, a poslednja u nizu je Slovenija.

Zajedničko svim ovim videima jeste da se imitiraju način na koji Tramp govori, te ismevaju njegove političke stavove i skandale, te mole predsednika da, ako već želi da Amerika bude na prvom mestu, njihova zemlja bude bar na drugom.

Sada je Trampu stigla poruka i iz Slovenije, rodne zemlje njegove supruge Melanije, za koju kaže da je "sjajna žena koja ima odlične grudi, čiste slovenačke gene i albansku plastiku".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Češka u parodiji traži da postane 51. država SAD

Izvor: Beta, 08.Feb.2017

Česi su se video parodijom "Amerika prva, Češka 51." uključili u nadmetanje na internetu koja zemlja bi mogla da se najviše svidi američkom predsedniku Donaldu Trampu.Kao svoje adute naveli su prvu Trampovu suprugu, Čehinju Ivanu Tramp, predsednika Miloša Zemana koji voli Vladimira Putina, čisto...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.