SLOBODAN HOMEN POSTAO TATA

Izvor: Kurir, 28.Okt.2010, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBODAN HOMEN POSTAO TATA

BEOGRAD - Presrećan sam! Ovim rečima je, ne skrivajući radost i ushićenje, državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen prokomentarisao saznanje da je postao otac! Kako Kurir saznaje, vest da je dobio ćerkicu Homena je juče ujutru zatekla na

BEOGRAD - Presrećan sam!

Ovim rečima je, ne skrivajući radost i ushićenje, državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen prokomentarisao saznanje da je postao otac!

Kako Kurir saznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vest da je dobio ćerkicu Homena je juče ujutru zatekla na radnom mestu. Majka Milena i beba su odlično, a porođaj je protekao u najboljem redu.

Milena se porodila u klinici „Narodni front“ i na svet donela zdravu bebu. Devojčica je dugačka 50 centimetara i teška 3,6 kilograma. Roditelji tek treba da odluče kako će svoju mezimicu nazvati, pošto su izbor suzili na dva imena - Natalija i Sofija.

Homen i njegova izabranica venčali su se u maju, nakon nekoliko godina zabavljanja. Venčanje je obavio vikarni episkop Atanasije Rakita, dugogodišnji lični sekretar patrijarha Pavla. Homenov kum bio je poslanik Demokratske stranke i predsednik skupštinskog Administrativnog odbora Nenad Konstantinović.

Slavlju je prisustvovalo više od 200 zvanica.  

(R. K.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Slobodan Homen dobio ćerku!

Izvor: Svet, 28.Okt.2010

Državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen (38) dobio je juče ćerku, na veliki pravoslavni praznik Svetu Petku! Ponosni mama i tata još pregovaraju hoće li devojčica poneti ime Sofija ili Natalija. Milena (26), životna saputnica bivšeg člana "Otpora", a danas Demokratske stranke,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.