SLOBA JOJ JE I DALjE U MISLIMA: Luna zapevala Radanovićevu pesmu i to u Markovom prisustvu, pogledajte njegovu reakciju! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Jan.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA JOJ JE I DALjE U MISLIMA: Luna zapevala Radanovićevu pesmu i to u Markovom prisustvu, pogledajte njegovu reakciju! (VIDEO)

Luna Đogani je u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga" bila u ljubavnoj romansi sa tada oženjenim muškarcem Slobodanom Radanovićem Luna Đogani je u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga" bila u ljubavnoj romansi sa tada oženjenim muškarcem Slobodanom Radanovićem. Zbog turbulentne veze sa njim, ona neretko plače, a tokom dana ona je iz čista mira zapevala njegovu pesmu "Kocka". Naime, dok su zadrugari čekali hranu u restoranu "Dubioza" Đoganijeva je sedela zamišljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i pevušila Slobinu pesmu "Kocka". Da li se Luna prisetila ponovo svoje stare ljubavi i šta ju je navelo da zapeva ovu numeru ostaje da saznamo. Da podsetimo, Luna je uplovila u vezu sa Markom Miljkovićem, koga je juče zamalo nazvala Slobinim imenom, a danas je zapevala i njegovu pesmu. Njen brat, Adam Đogani joj je skrenuo pažnju da ne peva Slobinu pesmu, na šta je ona odgovorila da to Miljkoviću ne smeta i nastavila da je peva, a za to vreme on je bio na vratima restorana. Pink.rs

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.