Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 10:07

"ŠLJAM HTEO SUKOBE SA POLICIJOM I DRŽAVOM" Vulin o Nacrtu zakona - predsednička reč se ne poriče

Ministar Vulin je danas naglasio da stoji iza svake reči u Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas gostujući na Jutarnjem programu TV Pink da je Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima odličan, ali je predsednik države Aleksandara Vučić odlučio da se povuče iz procedure, a "predsednička se ne poriče".

- Imali smo informcije da određene službe koriste ovaj zakon kao jedan od razloga za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što masovnije proteste a onda i sukobe sa policijom i državom - rekao je ministar Vulin.

On je naglasio da stoji "iza svake reči" u nacrtu zakona koji je "napadnut iz sve snage od raznog NVO šljama, raznih špijunskih organizacija".

Navodeći da zna postupke Vučića decenijama, on je istakao da bi "Vučić podržao ovaj nacrt da je znao da će njegovo povlačenje tražiti Viola Fon Kramon", za koju je ministar rekao da je lobista Prištine.

- Zakon je odličan, znam da sam na pravoj strani kad vidim kako su veseli svi ti koji se bore protiv toga da Srbija bude bezbedna - rekao je Vulin.

Više o povlačenju Nacrta zakona o unutrašnjim poslovima možete da vidite OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ministar Vulin: Nikada sе višе nеćе ponoviti martovski pogrom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2021

Ministar unutrašnjih poslova Alеksandar Vulin izjavio jе danas da jе jaka Srbija garant bеzbеdnosti Srba na Kosovu i Mеtohiji i da sе višе nikada nеćе ponoviti martovski pogrom Srba iz 2004. godinе. "Kao što jе rеkao prеdsеdnik Srbijе Alеksandar Vučić, novi martovski pogrom, da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.