SLIŠKOVIĆ: Ne verujem u pobedu Hrvatske u Beogradu

Izvor: Kurir, 05.Sep.2013, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIŠKOVIĆ: Ne verujem u pobedu Hrvatske u Beogradu

SARAJEVO - Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Blaž Slišković izjavio je da Hrvatska nije favorit protiv Srbije u meču kvalifikacija za SP 2014. godine u Brazilu.

"Bez obzira što Srbija gotovo da nema nikakvih šansi za plasman na SP njihov rivalitet sa Hrvatskom je veliki. U  derbijima nikada nema favorita. Srbija će imati snažan motiv da dobije ljutog rivala na Marakani, i tako se donekle iskupi za loše igre i rezultate u kvalifikacijama. Hrvatska >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će prvo igrati da ne izgubi. Naravno, ako se selekciji Igora Štimca ukaže prilika tražiće i pobedu. Međutim, teško je verovati da će Hrvatska slaviti usred Beograda", rekao je Slišković i dodao da Hrvatska nije bila na nivou u poslednjim prijateljskim utakmicama.

On je istakao da želi da selekcija BiH izbori plasman na SP.

"BiH će pre igrati na SP nego Hrvatska. Hrvatska će verovatno svoju priliku za odlazak u Brazil tražiti kroz baraž. Ako Hrvatska pobedi u Beogradu sve će da zavisi od duela Belgija - Škotska. Ako bi Škoti iznenadili, onda bi i Hrvatska kao prva iz grupe A mogla u Brazil", rekao je Slišković i dodao Crna Gora ima priliku da ode na SP, ali veoma teškim i trnovitim putem.

Utakmica između Srbije i Hrvatske biće odigrana u petak u Beogradu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.