SLIKE ZAPALILE JUGU! Ovo je Titova praunuka

Izvor: Večernje novosti, 02.Sep.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKE ZAPALILE JUGU! Ovo je Titova praunuka

Rediteljka Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita, objavila je nedavno fotografiju na svom Instagram nalogu, kako pozira sa ćerkom jedinicom Sarom Porodica nekadašnjeg najmoćnijeg čoveka Jugoslavije, Josipa Broza Tita, ne eksponira se toliko u javnosti. Ali nedavno objavljena fotografija Titove unuke sa njegovom praunukom - zapalila je društvene mreže.Rediteljka Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita, objavila je nedavno fotografiju na svom Instagram nalogu, kako pozira sa ćerkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jedinicom Sarom, koju je dobila u braku sa glumcem Rankom Zidarićem.Poput svojih roditelja, i Sara (24) se okrenula umetnosti.Sara je student Akademije likovnih umetnosti u Zagrebu, a kako pišu hrvatski mediji, prošle godine imala je i svoju prvu samostalnu izložbu.Hrvatski portal "Gloria" piše da se Sara trudi da sama zarađuje za platna, četkice, boje... život, ali i za povremena putovanja.Jednom prilikom je za hrvatsku "Gloriu" izjavila da je "od oca nasledila emotivnost, a od majke snagu, koju svi u porodici Broz imaju".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Slike zapalile zemlje bivše Jugoslavije: Ovo je Titova praunuka (FOTO)

Izvor: BKTV News, 02.Sep.2018

Rediteljka Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita, objavila je nedavno fotografiju na svom Instagram nalogu, kako pozira sa ćerkom jedinicom Sarom..Porodica nekadašnjeg najmoćnijeg čoveka Jugoslavije, Josipa Broza Tita, ne eksponira se toliko u javnosti. Ali nedavno objavljena fotografija Titove unuke...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.