SLIKA KOJA JE NAPRAVILA PRAVI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ovako nešto niste videli do sada u Srbiji! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 19:04

SLIKA KOJA JE NAPRAVILA PRAVI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ovako nešto niste videli do sada u Srbiji! (FOTO)

Fotografija nastala u jednom restoranu u Banji Vriici izazvala je salve komentara na društvenim mrežama.

Reč je o fotografiji na kojoj se vidi boca sa dezinfekcionim sredstvom, ali to ne bi bilo ništa čudno, s obzirom na to da epidemija korone još uvek traje i da je na snazi mera da svaki javni objekat mora imati sredstvo za dezinfekciju, da nije jednog detalja.

A taj detalj i više je nego bizaran.

Što je sigurno, sigurno je...

Sredstvo za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dezinfekciju na ulazu u restoran u Banji Vrujci. pic.twitter.com/ZczYJTB4CK

— Goran Paunović (@BalkanGP) June 8, 2020

Naime, vlasnik restorana iz razloga koji nisu poznati, ali je i više nego jasno o čemu se radi, morao je bocu sa sredstvom za dezinfekciju da veže lancem i to dodatno pričvršćenim za ram od prozora.

U komentarima fotografije kaže se da ona predstavlja poraznu sliku društva, ali barem će mušterijama kojima je savest čista sada biti čiste i ruke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.