SLEDI POTPUNO ZATVARANJE DRŽAVE! Ko nema negativan test na koronu ne može da uđe u zemlju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 23:14

SLEDI POTPUNO ZATVARANJE DRŽAVE! Ko nema negativan test na koronu ne može da uđe u zemlju!

Velika Britanija pred kolapsom.

Velika Britanija će od ponedeljka od svih koji ulaze u tu državu tražiti negativan test na korona virus kako bi sprečili pojavu novih sojeva virusa, rekao je danas premijer Boris Džonson.

Takođe, svako ko uđe u Britaniju mora da ide u samoizolaciju na 10 dana, a zatvaraju se svi granični prelazi za one koji nemaju negativan test na koronu. Premijer je najavio da će od ponedeljka biti zatvoreni preostali putni pravci koji vode >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ka zemlji.

Boris Džonson je rekao da će nove mere na snazi biti bar do 15. februara, prenosi BBC.

On je na konferenciji za medije u Londonu rekao da su nove mere od "vitalnog značaja" za zaštitu stanovništva.

- Upravo zbog toga što imamo nadu u vakcinu i rizik od pojave novih vrsta virusa iz inostranstva, moramo preduzeti dodatne korake kako bismo sprečili da uđu u zemlju - rekao je britanski premijer.

Britanska vlada je ranije zabranila putovanja iz Južne Amerike i Portugala da osigura da novi soj korona virusa, pronađen u Brazilu, ne poremeti program vakcinacija u zemlji.

U Velikoj Britaniji od posledica kovida 19 umrlo je još 1.280 osoba, ukupno 87.291.

Zabeleženo je još 55.761 novozaraženih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.