Izvor: Piplmetar.rs, 08.Mar.2024, 11:30

SLAVLJE U DOMU LUNE ĐOGANI, prva se oglasila Anabela: „Ne znam kako se to desilo tako brzo, ali srećna sam“







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<



Ivana Mikić
|

petak, 8. mart 2024. 09:25h


Luna Đogani danas slavi rođendan, a njena majka Anabela Atijas čestitala je ćerki divan dan.
Luna Đogani i Anabela Atijas (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier


Naime, Anabela se dirljivom porukom oglasila i čestitala joj 28. rođendan, a objavila je i vdeo u kom se nižu slike kada je Luna bila beba i devojčica.
Mojoj kraljici srećan 28. rođendan. Ne znam kako se to desilo tako brzo, ali srećna sam, jer je još mnogo toga lepog pred nama. Do poslednjeg daha, lepa moja, voli te tvoja mama – napisala je Anabela, a čestitke su se nizale.
Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani sa svojim izabranikom Markom Miljkovićem ima dve ćerke i potpuno su se posvetili porodici i mirnom načinu života.
Anabela Atijas i Luna Đogani (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
Mi više nismo zaljubljeni, prošao je odavno taj stadijum, ne slavimo taj dan, već je fokus na našoj porodici, na deci. Bili smo u Sokobanji, uživali smo tih četiri dana. To je prvi naš put sa naše dvoje dece. Svakako je bilo prelepo. Šetali smo, jeli, spavali, kupali se… – odgovorila je ona.

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.