SLAGALICA SE NIJE ZVALA TAKO! Prvi voditelj je danas POSLANIK, a njegova koleginica iz kviza RADI U PREDSEDNIŠTVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 21:35

"SLAGALICA" SE NIJE ZVALA TAKO! Prvi voditelj je danas POSLANIK, a njegova koleginica iz kviza RADI U PREDSEDNIŠTVU

Aktuelne voditeljke danas su: Marija Veljković, Kristina Radenković i Milica Gacin.

"Slagalica" je najgledaniji kviz u Srbiji koji ruši sve rekorde i prikazuje se od 1993. godine.

Prvi voditelj je danas političar, ali nije jedini otišao u te vode. Jedna voditeljka je nestala iz javnosti, a ovaj kviz je na početku imamo sasvim drugo ime.

Kviz je na početku imao ime "Mužička slagalica".

Prvi voditelj je bio Ivan Bauer, koji je danas poslanik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u narodnoj skupštini Republike Srbije. Čuveni voditelj je tada vodio kviz zajedno sa kreatorom emisije Nikolom Neškovićem.

Stanislava Pak Stanković bila je voditeljka Slagalice do 1996, danas je zaposlena u predsedništvu. Nataša Nešković je vodila kviz pre deset godina, ona je i danas zaposlena na RTS-u u obrazovno-naučnom programu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.