SLAGALI STE! Vučić nikad oštrije odgovorio Žaklini Tatalović: To što ste nepristojni i nevaspitani, to je slika i prilika vaše televizije

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 12:05

"SLAGALI STE!" Vučić nikad oštrije odgovorio Žaklini Tatalović: To što ste nepristojni i nevaspitani, to je slika i prilika vaše televizije

Tokom konferencije za medije predsednik Aleksandar Vučić žustro odgovorio novinarki.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić žestoko je odgovorio novinarki N1 Žaklini Tatalović.

Žaklina Tatalović, novinarka N1, iznela je niz neistina i optužbi na račun predsednika na šta je on odgovorio. Predsednik je podvukao da je Tatalovićeva slagala da je on nazivao narod hijenama i lešinarima.

- Nikoga nisam nazvao pijanom ruljom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slagali ste! Ja sam pažljivo saslušao nepristojne konstatacije. Ja razumem nervozu, jer čovek je izgubio ogroman novac, želeo je da uništi Srbiju, sada želi da je dokusuri. Građani koji su bili na skupu, niti su rulja, niti su pijani. Lešinari i hijene su političari koji su ih pozvali na Dan žalosti - dodao je šef države.

- Ja mislim da su uradili nešto najsramnije, a onda su morali da objave da ih je bilo mnogo više nego što ih je bilo. Optužili su Anu Brnabić a ona je to objavila kao metaforu onoga što su oni uradili. Kada pokažete lopovu da je on nešto ukrao, kada ga razobličite, onda je to najgora stvar - kaže predsedik.

Rekao je i da je toga dana kada se masakr na Vračaru dogodio otkazao sve svoje obaveze.

- Tog dana sazivam kompletan kolegijum Vlade, sazivan konferenciju za novinare i svima izjavljujem saučešće. Tog dana dva puta odlazim da zapalim sveću.Tog dana sam još tri puta to uradio. Vi ćete da mi određujete kako ću ja u tom trenutku da se ponašam? Sve što ste do sada radili, sve ste slagali!

- Šta policija nije uradila kako treba? Tog jutra je policijski službenik bio u školi, obišao, nije video ništa sporno. Sve uradio kako treba! Policija je uhapsila ubice - kaže i zapitao se zašto je kriv ministar policije.

Vučić je rekao i da je tri dana slušao laži o odlaganju Dana žalosti zbog utakmice Partizana i teorije zavere o tomer da su specijalci upucali decu u školi na Vračaru i zapitao se šta je smisao izrečenih laži.

- Čemu ta bolest, čemu ta mržnja? - upitao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.