SL: Kurti izneo brutalne neistine da su Vučićeva deca kriva za događaje u Banjskoj

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 21:51

SL: Kurti izneo brutalne neistine da su Vučićeva deca kriva za događaje u Banjskoj

Predstavnici Srpske liste izdali su saopštenje u kojem su osudili Aljbina Kurtija za napad na decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Neverovatno je koliko je Aljbin Kurti, pored svog antisrpskog karaktera, opsednut porodicom predsednika Aleksandra Vučića, pa ne propušta da prođe ni mesec dana a da ne izmisli neku laž i optuži ili uputi uvredu čak i deci porodice Vučić. U nameri da poveže tragične događaje u Banjskoj sa srpskom državom, sada je otišao korak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dalje, i sa svojim potrčkom Svečlom izmislio priču da je u te događaje umešan čak i predsednikov sin, Danilo Vučić", navodi se u saopštenju.

"Ne može Kurti da razume i prihvati, a ni kvazi opozicija u Beogradu, da deca predsednika Srbije vole svoju otadžbinu i svoje Kosovo i Metohiju, i da neće prestati mirnim sredstvima to da brane i čuvaju, jer im poreklo i vaspitanje ne dozvoljavaju da budu drugačiji od svog oca i većinskog svog naroda. Ove brutalne neistine još jednom potvrđuju koliko laži plasiraju predstavnici antisrpskog Kurtijevog režima, pokušavajući da time opravdaju svoje diktatorske i fašističke poteze kojima se već dve godine kinji i proteruje srpski narod sa Kosova i Metohije", dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"DECA PREDSEDNIKA SRBIJE VOLE SVOJU OTADŽBINU I KOSOVO" Oglasila se Srpska lista povodom napada Kurtija na Vučićevu porodicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023

Srpska lista izdala saopštenje...Predstavnici Srpske liste izdali su saopštenje gde su osudili premijera lažne države Aljbina Kurtija za napad na decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića...- Neverovatno je koliko je Aljbin Kurti, pored svog antisrpskog karaktera, opsednut porodicom predsednika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.