SKUPŠTINA SRBIJE ODBACUJE GENOCID? Moguće poništavanje sramnog dokumenta Prištine

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKUPŠTINA SRBIJE ODBACUJE GENOCID? Moguće poništavanje sramnog dokumenta Prištine

Skupština Srbije mogla bi na sednici o Kosovu i Metohiji 27. maja da odbaci odnosno poništi sve akte koje je u poslednje vreme donosio kosovski parlament

Skupština Srbije mogla bi na sednici o Kosovu i Metohiji 27. maja da odbaci, odnosno poništi sve akte koje je u poslednje vreme donosio kosovski parlament, poput rezolucije o navodnom genocidu naše vojske nad Albancima.

Ovaj dokument mogao bi da prati izveštaj predsednika Aleksandra Vučića o pregovorima Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Prištine, kao o i stanju na KiM.

To je jedna od opcija koja se razmatra uoči najavljene polemike na koju su osim Vučića pozvani premijerka Ana Brnabić i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

Većina opozicionara koji bojkotuju parlament neće se vratiti u klupe ni zbog sednice o KiM.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.