SKRIVENA PORUKA U DIS REKLAMI: Da li ste i vi primetili kako su isprozivali konkurenciju? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKRIVENA PORUKA U DIS REKLAMI: Da li ste i vi primetili kako su isprozivali konkurenciju? (VIDEO)

Ukoliko ste pažljivo slušali "kandidate" na "DIS-ovom muzičkom takmičenju", sigurno ste primetili kako Nenad Jezdić prvom takmičaru kaže "... intonacija ti je dobra, ali TEMPO ništa ne valja!..", a samo nešto kasnije Zoranu Cvijanoviću kaže: "...imaš neku IDEU ali sve zajedno slabo...". Da li je ovo slučajnost ili namerna provokacija konkurenata, tek reklama je postala apsolutni hit

Reklama za DIS markete, koja se već neko vreme vrti na malim ekranima postala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << veliki hit, a ono što mnogi nisu odmah primetili je da u sebi zapravo nosi skrivenu poruku u kojoj se na suptilan način u ne tako pozitivnom svetlu prozivaju konkurenti – Tempo i Idea.

Ukoliko ste pažljivo slušali “kandidate” na “DIS-ovom muzičkom takmičenju”, u kojem na kraju pobeđuje fenomenalni Bane Mojićević (u ulozi Zdravka Čolića) sigurno ste primetili kako Nenad Jezdić prvom takmičaru kaže “… intonacija ti je dobra, ali TEMPO ništa ne valja!..” (na 00:08), a samo nešto kasnije Zoranu Cvijanoviću, koji glumi Slovenca, što može da aludira i na slovenačke markete kaže: “…imaš neku IDEU ali sve zajedno slabo…” (00:20).

Poslušajte reklamu, pa razmislite, da li su se ove reči našle slučajno u tekstu reklame, ili su tu ipak s nekom drugom namerom?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.