SKINULI MU NANOGICU: Prijatelj platio jemstvo za Mila Đuraškovića

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINULI MU NANOGICU: Prijatelj platio jemstvo za Mila Đuraškovića

Sud je odredio jemstvo u visini od 3,5 miliona evra, ali vrednost zemljišta u industrijskoj zoni Beograda na koje je njegov prijatelj stavio hipoteku premašuje taj iznos, kaže izvor Kurira

BEOGRAD - Vlasnik „Nibensa“ može slobodno da šeta.

Milo Đurašković, vlasnik „Nibens grupe“, izašao je iz kućnog pritvora pošto je njegov prijatelj, čije ime nije saopšteno, položio jemstvo u vrednosti od 3,7 miliona evra. Kako je za Kurir potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Đuraškovićev branilac, advokat Krsto Bobot, nakon što je položeno jemstvo Đuraškoviću je skinuta nanogica za elektronski nadzor, ali oduzet mu je pasoš i zabranjeno mu da napušta Srbiju bez odobrenja suda.

- Sud je odredio jemstvo u visini od 3,5 miliona evra, ali vrednost zemljišta u industrijskoj zoni Beograda na koje je njegov prijatelj stavio hipoteku premašuje taj iznos - kaže izvor Kurira.

Đurašković je uhapšen 12. decembra 2012. zbog sumnje da je s Miroslavom i Markom Miškovićem učestvovao u malverzacijama s putarskim preduzećima. U kućnom pritvoru bio je od 11. septembra prošle godine.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.