Izvor: Blic, 02.Avg.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SKINI SE PA TI SKLANJAMO LISICE" Policajci priveli manekenku pa je UCENJIVALI, snimali i video kačili na internet (VIDEO)

Manekenka Katarina Martinez (27), koja je završila u pritvoru u kolumbijskom gradu Cali, tužila je policiju jer je objavila snimak na internetu na kojem se vidi da su je ucenjivali da se skine pred zatvorenicima.

Kako je rekla, policajci su joj rekli da treba da skine haljinu ako želi da joj daju stolicu i da joj skinu lisice kojima je bila vezana za prozor. Devojka na snimku koji su preneli mediji, rekla je da je bila pijana i da se zbog toga skinula, kao i da je želela da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sedne jer je istegla zglob.

Šef policijske stanice Hugo Kazas priznao je da su policajci objavili video-snimak na internet, i rekao da žali zbog njihovog postupka.

- Umesto da je zaustave u tome što je radila i zaštite njeno dostojanstvo, snimali su je mobilnim telefonima. Nakon svega počeli su da dele video preko interneta. Policajci su identifikovani i disciplinski sud ispituje slučaj, a jedan od njih je pripadnik patrole koja ju je dovela u stanicu, dok je drugi pod istragom jer joj nije pomogao - rekao je šef stanice.

Manekenka je ispričala da se ne seća svega, ali da se seća da je jedan vikao da podigne haljinu i da su joj rekli da je snimaju.

- Odvratno je i sramotno što su me naterali da to uradim da bih dobila stolicu. Još ne mogu da hodam od pada, ali se emotivno osećam još gore - ispričala je Martinezova, bivši psihoterapeut koja je napustila taj posao da bi radila kao model, i majka jednog deteta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.