SKGO: panel-diskusija o iskustvima lokalne samouprave u oblasti lokalne demokratije

Izvor: Beta Video, 15.Okt.2020, 18:18

SKGO: panel-diskusija o iskustvima lokalne samouprave u oblasti lokalne demokratije

BEOGRAD - Na Fakultetu političkih nauka održana je panel-diskusiji o iskustvima lokalne samouprave u oblasti lokalne demokratije na kojem su govorili generalni sekretar SKGO Djordje Staničić, šef misije Saveta Evrope Tobias Flesenkemper ;i pomoćnik ministra državne uprave i lokalne samouprave Saša Mogić. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKGO: Lokalna samouprava treba da bude najbliži nivo vlasti gradjanima(VIDEO)

Izvor: Beta, 15.Okt.2020

 Lokalne samouprave treba da budu najbliži nivo vlasti koji je otvoren za gradjane, što često nije slučaj, rekao je danas generalni sekretar Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) Djordje Staničić.On je na tribini povodom "Evropske nedelje lokalne demokatije" na Fakultetu političkih nauka...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.