SKANDALOZNO! Tinejdžerka (17) zarađuje od Tik Toka, ali svojom izjavom o OBRAZOVANJU razbesnela je svet (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 17:23

SKANDALOZNO! Tinejdžerka (17) zarađuje od Tik Toka, ali svojom izjavom o OBRAZOVANJU razbesnela je svet (FOTO)

Popularna devojka sa Tik Tok-a ne vidi svrhu u obrazovanju

Kada je Alisa Bruer prošle godine skinula aplikaciju TikTok, to je bio samo još jedan način da "ubije vreme" u karantinu.

Ali munjevito napredovanje u narednih 12 meseci snimanja dovelo je do toga da sedamnaestogodišnjakinja iz Milton Kejns-a zarađuje oko 10.000 funti dnevno, zahvaljujući svojim video snimcima o šminkanju.

- To mi je dalo prostora da radim tokom pandemije kada nisam išla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na fakultet - rekla je Alicia i dodala.

- Ako sada mogu da zaradim 10.000 funti za nekoliko dana, fokusiraću se na svoje video snimke - nema svrhe ići na univerzitet.

Nakon što je počela da objavljuje u junu 2020. godine, prvi od Alisinih video snimaka koji je postao viralan bio je onaj na kojem je oponašala reči hita iz 2010. godine Keti Peri.

Ali kako to funkcioniše? Kada ne oponaša reči u popularnim pesmama ona pravi modne i bjuti klipove kako bi pokazala svoju garderobu i veštine šminkanja.

- Većina mojih video zapisa sinhronizuje usne sa muzikom - dodala je.

- Nijedan od klipova ne traje predugo. Čak i prelazni video snimak traje samo sat vremena - dodala je tiktokerka.

Jednom kada je Alisin TikTok počeo da se diže na platformu i prikuplja milione pregleda, nije prošlo mnogo vremena do početka saradnje sa menadžerkom digitalnih talenata Džesikom Henig iz "Unlocked Brendinga" .

Štaviše, Alisina internet slava znači da ona sada zarađuje više od svojih roditelja Frenka i Tami - koji su zaposleni u finansijskom sektoru.

Profesija njenih roditelja znači da ne dozvoljavaju Alisi da rasipa novac, a tinejdžerka kaže da je razumna u pogledu štednje.

Iako se više ne planira pojaviljivati na univerzitet da studira psihologiju, Alisa kaže da su njeni mentori u školi neverovatno podržavali njen novi put u karijeri.

-Moja dva zaista bliska prijatelja takođe su me zaista podržala, dok bih ja verovatno bila ljubomorna da su uloge zamenjene- .

Razmišljajući o svojim omiljenim sponzorskim ugovorima do sada, Alicia je rekla da je vrhunac snimanje reklame za Amazon  gde je daskala na krov automobila.

Ali TikTok je snimak uklonio zbog preopasnosti, što je podstaklo tinejdžerku da ga ponovo snima na kuhinjskom pultu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.